Cursuri de limba engleză online: de ce ai nevoie de o limbă străină

Probabil că ai observat că trăim într-o lume în care lumea din afara țării noastre este tot mai prezentă în viața noastră. Nu mai trăim într-o țară închisă cum au făcut-o părinții sau bunicii noștri. Trăim într-o lume interconectată și deschisă la nou. Stăm pe rețele sociale americane, mâncăm ca englezii/americanii, ne uităm la filme străine, vorbim folosind englezisme, aproape nimic nu mai este 100% Made in Romania. Doar NOI suntem Made in Romania for sure. Într-o astfel de lume nu ai nimic de câștigat fără să înveți o limbă străină. Dacă nu știi deloc engleză, ai nevoie de cursuri de limba engleză online.

Cursuri de limba engleză online: de ce ai apela la acestea

Trăim în multiculturalitate indiferent unde ne-am afla. Poți oricând să găsești pe drumurile unui oraș, fie el și de provincie, un străin al cărui mijloc principal de comunicare să fie limba engleză.

Cei mai mulți vorbesc limba engleză și speră ca în țara gazdă în care ajung să găsească vorbitori de limba numero uno a globului. Engleza este prima limbă străină de care ai nevoie la școală, job, excursii și călătorii. Chiar și în țara ta nativă ai nevoie de ea pentru a te înțelege cu turiștii veniți aici sau cu eventuali clienți ai tăi.

Pentru a învăța o limbă străină ai nevoie de mai mult decât muzică sau un serial la televizor/Netflix. Nu se învață o limbă așa și îți spun chiar și de ce: a învăța o limbă străină înseamnă să înțelegi ce auzi, să știi să vorbești, dar și să știi să citești sau să scrii. Degeaba pare că știi să vorbești dacă nu știi să scrii.

Vorbele zboară, scrisul rămâne

La un job de birou în care ai nevoie de limba engleză, poți vorbi fluent, dar DACĂ ai scris un email greșit, ai pierdut din start orice dram de reputație ți-ai fi făcut prin nonșalanța cu care vorbești. Dacă ai plecat în altă țară și nu știi cum să te exprimi corect, să întrebi cu subiect și predicat riști fie să nu fii înțeles, fie să fii luat de fraier.

De aceea, pentru a învăța expresii uzuale, gramatică, sintaxă, cele mai comune greșeli, o limbă curată, ai nevoie de cursuri de limba engleză online. Acestea sunt cele mai căutate acum și te vor ajuta să înveți limba engleză de la cele mai simple expresii și propoziții, la cele mai complexe fraze. Ai nevoie de particularități și finețuri pentru a învăța de-a fir a păr o limbă.

Dacă vrei să faci o impresie bună, ai nevoie de un profesor care să te învețe tot ce ai nevoie. El știe cum să structureze materia, dar și cum să-ți capteze și rețină atenția pe termen lung pentru a avea cele mai bune rezultate. Îți oferă indicații și corecturi acolo unde este nevoie, te îndrumă și te ajută la fiecare pas.

De ce ai apela la cursuri online?

Cursurile online vin la pachet cu o serie de beneficii cum ar fi:

 • flexibilitatea: le urmezi când ai timp și chef
 • relaxant: nu trebuie să faci naveta nicăieri, stai în pat, pe scaun, pe canapea și înveți engleză
 • ușor: nu mai trebuie nici să te schimbi ca să mergi la curs
 • accesibilitate: faci plata în rate și îți alegi profesorul, grupa, data de începere
 • informal: înveți fără teamă și teme, într-un mediu prietenos, amabil

De asemenea, la TwinkleStar ai oportunitatea de a alege să faci cursurile de limbi străine doar online sau în mod hibrid: la sediu + online. Este fix alegerea ta în aceste condiții politice și medicale. Tu alegi dacă vrei să ai contact cu alți oameni doar online sau și față în față, dar mai ales, tu îți știi mai bine programul de lucru și timpul liber.

Cursuri TwinkleStar

Această firmă de cursuri îți oferă acces atât la cursuri de engleză cât și de germană. De la preșcolari, adolescenți până la adulți și companii. Te ajută să obții certificatul Cambridge care este atât de apreciat de sistemul educațional european, dar și de către angajatori. Mai multe informații poți obține pe site-ul lor, la numărul de telefon 0371 504 305 sau pe pagina de Facebook.

Dacă nu știai, de regulă certificatele Cambridge sunt valabile pentru o perioadă de 24 luni. La expirarea acestora ai nevoie de reînnoire cu ajutorul unui nou examen. La TwinkleStar ai șansa să obții certificate Cambridge valabile PE VIAȚĂ! 

Avantajele apelării la cursurile TwinkleStar

 • Cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România
 • Simulări ale examenelor, pentru maximizarea rezultatelor
 • Metode interactive de predare
 • Rata de promovare 99,68%
 • Grupe de maximum 15 cursanți
 • Oferim garanția rezultatului
 • Centru Autorizat de Examene Cambridge

Așadar, dacă vrei să înveți limba engleză sau să-ți înscrii copilul la o școală de top TwinkleStar este opțiunea ideală.

Lumea se schimbă și ai nevoie de cel puțin o limbă străină astăzi.

Ce mai aștepți? Înscrie-te acum!

Rămânem conectați
Ultimele Articole