Ai un site nou și nu ai text? Nu ai inspirație, timp sau chef? Ai creat secțiunea de blog și nu găsești pe nimeni cu tonul vocii pe care o dorești? Ai nevoie de articole native create în scop de backlinking? Ai nevoie de editare de texte mai vechi sau rescriere conținut? Ai nevoie de articole holistice pe o structură deja dată? Te pot ajuta. Mă recomand content writer sau pe românește redactor.

Sunt omul cuvintelor. Atunci când ai nevoie de texte de informare și educare, eu sunt persoana potrivită.

 

Oana Pauna – Redactor sau Content Writer sau Creative Content Writer

Lumea digitală este un subiect care mă fascinează de când am descoperit-o și nu voi renunța prea curând.

Marketingul digital este domeniul care mă atrage și sunt mândră că pot face măcar o mică parte din acest tip de promovare.

Cel mai nou, cel mai complex, cel mai atrăgător, marketingul digital poate da de mâncare mai multor profesii inclusiv unui creative content writer.

Orice Site Are Nevoie De Conținut

Dacă developerii, graphic designerii și web designerii creează scheletul unui site, în opinia mea, content writerii îi pun carnea pe oase.

Fără conținut un site nu își poate atinge scopul și anume de a vinde sau informa. Există site-uri create fix pentru scopul vânzării și site-uri al cărui scop nu este unul comercial. Există loc pentru fiecare sub Soare.

Content writerii vor avea întotdeauna de lucru. Lumea digitală progresează pe zi ce trece, iar textele sunt tot mai necesare.

Există o mulțime de domenii în care content writerii pot activa: travelbeautyfashionculturale-commercemarketing afiliatITtehnologieSEOmarketing digital, etc.

Fiecare își poate alege o nișă sau poate scrie pe domenii variate. Viața unui content writer este una frumoasă atât timp cât scrisul rămâne pasiunea sa, pune suflet în ce scrie și denotă profesionalism.

Pasiune

Eu scriu pentru că așa mi-am găsit vocea. Sunt o introvertită studioasă și ambițioasă care visează să schimbe lumea prin cuvinte, fie ele și scrise.

Cred în puterea unei povești și mai ales în poveștile unor oameni cu adevărat deosebiți despre care am avut privilegiul de a scrie.

Am scris pe domenii variate de când am găsit oportunități de colaborare, dar am făcut și voluntariat. Scriu pentru că mă pasionează, îmi dă o direcție.

Am o motivație intrinsecă de a mă pune la măsuța de laptop și a pune pe hârtie digitală ce îmi trece prin minte.

Vrei un sfat, o idee, o vorbă bună?

Scrie-mi aici și promit să îți răspund cât mai rapid! 

Dacă mă vei contacta vei vedea că sunt o persoană deschisă la colaborări, fie ele și barter, prietenoasă, dornică de colaborări – prietenii, dar mai ales de dezvoltare personală.

Vreau să scriu texte care să aibă un impact și să lucrez la proiecte care îmi plac, cu care rezonez. Vreau să schimb lumea prin cuvintele mele și sunt sigură că o voi face de aici, din colțul meu de lume.

Voi încerca să fascinez oameni din diverse arii cu scrisul meu și pasiunea mea pentru cuvinte, metafore, idei și glume de bun simț.

Content writer: Aș vrea să-ți scriu din suflet articole cu suflet pentru afaceri de suflet!

Te ajut să scutești timp, nervi, stres. Îți preiau ideile și le creionez cum îți dorești.

Te ajut să ai textele gata la timp, șlefuite și prelucrate pentru a se potrivi perfect cu site-ul, ideile și dorințele tale.

Nu mai alerga după content writeri, sunt aici!

Contactează-mă pentru mai multe detalii!