Dacă au început să se miște lucrurile în afacerea ta și ai de unde să arunci niște bani pe geam, investește în Social Media Marketing 😊

Până la urmă, asta ți-au demonstrat ”profesioniștii” din domeniu, în timp ce ți-au cerut niște sume enorme pentru serviciile lor… fără să-ți explice clar, de ce și unde au dispărut banii pentru care ai muncit din greu.

Din moment ce ai ajuns pe pagina aceasta, probabil ești un antreprenor și la un moment dat, ai hotărât să angajezi un freelancer sau o agenție de marketing, ca tu să te poți concentra pe alte aspecte esențiale din afacerea ta.

Iar în final, te-ai trezit că totuși, ești nevoit să-ți pierzi timpul cu sarcini care n-ar trebui să fie responsabilitatea ta…

De la modificarea materialelor primite și programarea postărilor, până la a analiza rapoarte și să iei decizii pe baza lor – lucruri, care în mod normal, ar trebui să-ți fie explicate de acel om cu care ai hotărât să colaborezi.

Și astfel ajungi să-ți pui întrebarea, exact ca majoritatea dintre antreprenorii cu care am stat de vorbă în ultimii 5 ani: Păi nu mai bine mă ocup eu de paginile mele de Social Media, decât să-mi piardă vremea altcineva?

Înțeleg perfect motivele pentru care ai ajuns să gândești așa.

Și știu și faptul că unul dintre motivele care au contribuit la sceptisismul tău din prezent a fost lipsa garanției rezultatelor pentru serviciile în care ai investit o bună parte din veniturile tale.

La urma urmei, ești antreprenor și chiar dacă vorbim de Social Media, pe tine te interesează cifrele…

Cifre cu ajutorul cărora îți poți măsura rezultatele și care îți arată clar dacă investiția pe care ai făcut-o în SMM a meritat cu adevărat. Fie că vorbim de engagement, vizibilitate, număr de click-uri sau orice alți indicatori – aceste cifre reflectă unde te afli momentan și direcția în care te îndrepți.

Însă, adevărul este că nu ești nevoit să-ți pierzi timpul cu astfel de detalii – deoarece acesta este principalul motiv pentru care angajezi un profesionist.

Sau, altfel spus, pentru asta sunt eu aici, ca specialist în SMM, cu sprijinul echipei mele formate din freelanceri pricepuți

Pe lângă conținutul de calitate pe care ți-l livrez, îți stau la dispoziție oferindu-ți consultanță, ca tu să fii mereu la zi în tot ceea ce privește prezența ta pe Social Media.

În ultimii 5 ani de freelancing, am lucrat cu mulți antreprenori din diferite domenii. Pe lângă Social Media Marketing și Content Writing, mi-am dezvoltat abilitățile și pe partea de Copywriting.

0 +
Articole scrise
0 +
colaborări în 24 de nișe diferite
0 +
cursuri susținute

Așa că, dacă ești în căutarea unui om care…

Este flexibil și are experiența necesară care îți garantează că nu-ți risipești resursele într-un mod inutil...

Este independent, receptiv și cu care nu trebuie să-ți pierzi timpul solicitând constant ajustări, modificări și să fii nevoit să-i explici totul până la cele mai mici detalii...

Are mintea deschisă, înțelege viziunea afacerii tale, poți avea încredere în el și îți stă la dispoziție de fiecare dată când ai nevoie

Te consultă, îți oferă sfaturi, aduce îmbunătățiri, în loc să-ți dea bătăi de cap

Sunt aici să-ți vin în ajutor cu conținut de calitate, ceea ce se va reflecta lună de lună pe rapoartele tale, pe tot parcursul colaborării noastre

Pachete de conținut personalizate în funcție de obiectivele, nevoile și resursele tale

Apasă aici și programează o ședință 1 la 1 de 30 de minute

Nu-ți voi promite niciodată că există vreo formulă magică, care constă în ”x” postări, ”y” story-uri și ”z” reels și că aceasta îți va garanta succesul pe platformele de socializare.

Însă, ceea ce vreau să înțelegi este că platformele de Social Media încă se află printre cele mai eficiente instrumente, care te pot ajuta să fii cunoscut în domeniul tău, cu o investiție minimă.

Totuși, din moment ce Social Media este un instrument, trebuie folosit ca atare. Asta înseamnă că principalul scop al acestor instrumente este să-ți susțină afacerea… Iar fiecare afacere este diferită și în concluzie, are obiective și nevoi diferite.

Din acest motiv ofer întotdeauna soluții și pachete personalizate, în funcție de strategia de comunicare, domeniul în care activezi, bugetul tău și nevoile tale unice.

Folosindu-te de oportunitățile pe care ți le oferă platformele de Social Media, împreună cu abilitățile mele, vreau să te ajut să câștigi vizibilitate în mediul online, să atragi oamenii potriviți și interesați de serviciile/produsele tale, iar aceștia, la rândul lor, să înțeleagă clar cine ești și ce oferi.

Pe de altă parte, un aspect care nu este îndeajuns menționat, este să nu-ți mai cheltuiești resursele pentru atenția oamenilor nepotriviți, care nu au nici cea mai mică intenție de a cumpăra de la tine.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum îți poți construi o prezență puternică pe Social Media, îți ofer o sesiune de consultanță gratuită, în care să povestim despre afacerea ta și obiectivele tale.

Ai înțeles cât de important este să ai vizibilitate în mediul online și… ai hotărât că vrei să menții relația cu publicul tău și pe alte platforme. O metodă eficientă, care îți va aduce rezultate pe termen lung este să investești în content marketing. Sau, cu alte cuvinte, să devii principala sursă de informare a publicului tău, în domeniul în care activezi. Dacă vrei să afli cum îți poți transforma vizitatorii online în clienți loiali, apasă aici și vezi oferta mea de content writing.