Exprimarea personalității: noul trend

Se vorbește foarte des despre exprimarea personalității, despre a descoperi cine ești tu cu adevărat și ce îți dorești de la viață. Unii au aflat cine sunt și ce își doresc să facă cu viața lor, alții încă nu. Cei mai mulți se află într-o continuă căutare.

Cei mai mulți încearcă lucruri pentru a înțelege unde se potrivesc cu adevărat. Am fost și eu aici o lungă perioadă de timp. Am căutat ce îmi place, dar în fond mă căutam pe mine. Încercam să aflu cine sunt eu cu adevărat.

Am fost în multe locuri, am încercat lucruri noi, am eliminat bariere și am împins limite până am aflat ceva ce știam deja. Acea voce mică, slabă din interiorul meu avea dreptate: eram ce credeam deja că sunt, dar acum am siguranța că nu greșesc.

Cum poți afla cine ești cu adevărat?

  1. Încerci lucruri noi – vei descoperi ce îți place și ce nu. De exemplu, am fost într-un bootcamp de 2 zile într-un alt oraș cu oameni ca și mine, totul pentru a descoperi că sunt pe drumul cel bun și că nu sunt cu nimic mai prejos decât alții.
  2. Citești cărți în domeniu – dacă te știi cu probleme interioare de tipul anxietății, atacurilor de panică, introversiunii pe care nu o agreezi, temerii de a vorbi în public, agorafobiei sau altele, cărțile îți vor oferi informații utile pentru a trece peste acele blocaje. Am citit cărți care mi-au oferit instrumentele utile pentru a ieși din ele și a avea o viață mai frumoasă. Totuși, o carte citită fără să aplici ce ai citit e fix nada, nulă. Degeaba citești despre înfruntarea fricii de  vorbi în public dacă tu nu ieși din casă să vorbești în public efectiv. Teoria fără practică e doar un vis. Pentru a obține rezultate trebuie să ai mai mult decât voință, dorința de a face, trebuie să și faci, practici, exersezi, oricum i-ai spune.
  3. Aflând cine nu ești – cunoscând mai mulți oameni îți dai seama ce fel de persoane îți displac și cum să nu fii, afli cum ai vrea să fii și de ce fel de persoane vrei să te înconjori.
  4. Află-ți limitele – pune-te în situații inconfortabile! Vei afla ce îți place și ce nu, ce poți face și ce nu. De multe ori, vei observa că poți mult mai multe decât ce ai făcut până acum și cu fiecare lucru nou încercat îți împingi limitele tot mai departe. Zona de confort devine tot mai mare.
  5. Fă-ți un obicei din introspecție – ia-ți în fiecare zi sau săptămână timp pentru a scrie în jurnal sau în agendă, a te gândi la cine ești tu cu adevărat, cum te vezi, cum vrei să devii și cum te văd ceilalți. Vei descoperi lucruri minunate și conștientizările îți vor trasa linii noi de evoluție, un traseu nou de urmat.

Doar tu știi cine ești!

Odată ce ai aflat cine ești și ce fel de persoană vrei să devii, ce abilități vrei să dezvolți, totul devine simplu! Viața ta exterioară trebuie să îți reflecte interiorul. Hainele, meseria, casa, bijuteriile, totul trebuie sau ar fi bine, ar fi satisfăcător să fie în ton cu cine ești cu adevărat!

Aici ajungem la altă problemă sau provocare: ce tip de accesorii purtăm ca să ne exprime personalitatea întru-totul?

Această întrebare este una cu totul specială pentru că odată ce afli ce fel de om ești, lucrurile din jur, de cele mai multe ori, devin reci și străine. De exemplu, când mi-am dat seama că nu vreau să ies în evidență prin opulență sau kitsch (aveam să aflu eu mai târziu), am înțeles că vreau să exprim minimalism și simplitate.

Cerceii cu sclipici și de aur suflat nu mi se mai potriveau. Am ales alt tip de cercei și chiar lănțișoare diferite pentru ca haine, machiajul, zâmbetul, modul cum vorbesc să fie congruente cu ceea ce sunt eu ca om, pe interior.

Am donat, dăruit sau chiar aruncat lucruri care mi-au fost dragi mult timp. Maturizarea, descoperirea de sine vine cu schimbări. Ca să ai loc de nou, trebuie să arunci trecutul la gunoi. Renunțând la greutăți vei putea să înoți mai ușor prin marea vieții!

Anyoli – brandul cu suflet, de suflet, pentru suflet

De când am descoperit cine sunt și ce vreau să exprim, ochii mi-au picat pe următoarele bijuterii de suflet:

Colier scurt cu perle naturale, aur galben 14 K, pandantiv inima, aur galben 9K, piatra Madre Perla
Bratara ajustabila cu pandantiv inima, aur galben 9 K, piatra Madre Perla alba, fir matase neagra
Cercei Love cu pandantiv inima, aur galben 9 K, piatra Madre Perla alba

Am ales aceste 3 bijuterii pentru că inimioara Madre Perla Alba mi se pare că exprimă o puritate și o eleganță ieșite din comun.

Andreea Marin, ambasadorul brandului Anyoli

Ambasadorul său cel mai faimos este chiar frumoasa Andreea Marin, a cărei delicatețe sigur îți este cunoscută. La orice vârstă, la fel de atrăgătoare și elegantă, cu un look impecabil. Mereu o lecție de feminitate și clasă. Bijuteriile sunt sofisticate, în același timp simple, complexe și minimaliste, elegante și exuberante. Mai au ceva care o să te dea pe spate: tehnologie NFC. Totul pentru a ajunge la cele mai multe inimi.

Bijuterii care aduc bucuria unei clipe, o clipă care durează o veșnicie. După o revelație în vis, ideea acestui vis s-a materializat. După ce a scris cu ochii închiși, a găsit pe internet anyolitte, o piatră rară. Această piatră face legătura dintre inimă și creier. De aici a pornit povestea unui brand ce va schimba viața a nenumărate femei din România și nu numai.

La limita dintre bijuterie și emoție, o combinație de artă și suflet, Anyoli oferă femeilor bijuterii deosebite care exprimă bucurie și oferă veșnicia clipei. Astfel, Anyoli avea să aducă pe piață bijuterii inteligente care să aducă mai mult decât bucuria vizuală a unui accesoriu cu bun gust.

Brandul a lansat atât bijuterii pentru femei, cât și bijuterii bărbați sau bijuterii copii.  

Bijuteriile lor care îmi plac cel mai mult sunt aceste coliere inteligente care arată genial!

Bijuteriile mi-au părut întotdeauna o expresie a personalității. Le folosesc pentru a exprima o idee, un principiu, un fragment de sine. La fel fac și cu hainele.

Poți atinge bijuteria cu telefonul și vei deschide un document, un video, un mesaj audio de la o persoană dragă. Astfel amintirea acelei persoane poate dăinui la infinit. Imaginează-ți să auzi vocea părinților tăi care au decedat de mult timp și să-ți astâmpări dorul… Pe mine m-au luat fiori deja. Câți români ar vrea să își vadă copiii sau părinții încurajându-i atunci când le e greu?

Mesajele video mi se par o idee minunată.

Eleganța bijuteriilor mi se pare extraordinară, perfectă pentru acele întâlniri de business sau acele seri când vrei ca lumea să rămână cu gura căscată când te vede. Bijuterii unice care te fac și pe tine să fii o apariție! Când mi le voi permite, sigur voi achiziționa pentru a păstra emoția atât în bijuterie, cât și în ochii privitorilor.

Nadia Vișan, creatoarea acestor minunății are o poveste minunată în spate, la limita între credință și inspirație. Uite povestea brandului aici.

Tu cum te exprimi?

Dar mai ales, ce mesaj ai vrea să păstrezi cu tine într-o bijuterie Anyoli?

Aștept părerile voastre în comentarii.

Acest articol participă cu drag și entuziasm la mega-concursul Superblog.

Rămânem conectați
Ultimele Articole