Scrisoare de mulțumire

Dragă Oana,

Sunt în anul 2032 țin să îți scriu această scrisoare pentru că vreau să te ajut să vezi viitorul luminos. Au trecut 10 ani de când căutai cu lumânarea sensul vieții și am o veste mare de tot pentru tine: l-ai găsit! Sensul vieții tale este să îi ajuți pe ceilalți.

În 2022 erai tristă și cădeai destul de des în butoiul cu melancolie, dar lucrurile s-au schimbat după ce ai luat o decizie despre care o să-ți vorbesc mai târziu. E toamnă acum și frunzele cad melancolice pe jos aducându-i inspirația lui Bacovia, săracul tristuț.

Să trecem la lucruri mai vesele! Au trecut 10 ani și viața ta s-a schimbat iremediabil. Știai deja că ai nevoie de dezvoltare personală pentru a reuși ce ți-ai propus în viață, dar nu știai cât de mult te va ajuta sau de unde să începi. Ai început să ieși la conferințe, să vorbești cu oamenii noi pe care îi întâlneai, să citești mai mult, să scrii mai cu drag, să fii deschisă la oportunități și o alegere bună te-a adus unde ești azi: stabilă financiar, echilibrată emoțional, cu o familie frumoasă și multe zâmbete de argint de oferit.

Știi că îți doreai acea casă cu ardoare? Să ai locul tău pe care să îl aranjezi, ordonezi, amenajezi și decorezi cum vrei tu? Îl ai! Exact așa cum ai visat. Ai muncit mult și cei muncitori și ambițioși sunt mereu răsplătiți. Ți-ai dorit atât de mult acea casă că acum îi ajuți și pe alții care visează la un cămin al lor să își vadă visul cu ochii. Ești zâna lor bună spre acele seri de toamnă liniștite în familie, în fața șemineului. Toți îți mulțumesc, îți strâng mâna și îți zâmbesc din tot sufletul după încheierea colaborării. Ți-ai făcut prieteni în toată țara și călătorești cât de des poți. Călătoria ta spre tine însuți a fost de departe, cea mai frumoasă și mai fructuoasă ever! Valentin a fost acolo să te ridice când ai căzut în butoiul cu melancolie, el ți-a liniștit temerile și te-a făcut să râzi când îți venea să plângi. Ai atras în viața ta un înger pentru că atunci când și se dă libertatea, tu însuți ești un înger cu ceilalți.

Ai tot ce ți-ai dorit și ai atins liniștea într-un final! Ai o viață liniștită din care nimic nu te poate scoate. Ai o minte hrănită cu cele mai frumoase gânduri și ai avut grijă de sufletul tău, să pansezi tot ce trebuia vindecat. Ești bine! Într-un final, ești bine!

Să-ți spun cum a început totul. Scriai tu un articol și într-o zi, dând scroll pe Facebook în căutare de informație, ai dat de o reclamă. Ai vrut să dai scroll mai jos, dar ceva ți-a atras atenția: poți deveni liber financiar chiar dacă nu știi și nu vrei să faci vânzări. Ai zis: whaaat? Cum adică? Adică asta e fix ce vreau eu. Să am bani din munca mea, bani buni, dar să nu fac vânzări.

Ai intrat pe site și ai citit mai multe. Era vorba despre un depozit virtual de materiale de construcții. Ideea de franciză ți-a surâs dintotdeauna, dar nu aveai cu ce bani să începi o astfel de afacere, iar să înveți vânzări nici nu voiai să auzi. Îți plăcea să stai în spatele laptopului, monitorului și să scrii sau să te întâlnești cu oameni noi și să discutați câte în stele și în lună. Totuși, nu știai cum să combini aceste două hobby-uri pentru a face o afacere de succes.

Atunci ți-a venit ideea să te provoci puțin și să ieși din zona de confort. Ce ar fi dacă ți-ai deschide un Depozit Virtual? Chiar dacă nu știi foarte multe despre construcții, acoperișuri instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative, ai ceva idei de când ai ajutat la luarea deciziilor în perioada de renovare a locuinței părinților tăi. Te-ai descurcat destul de bine, cunoștințele de fizică din școala generală te-au ajutat să înțelegi totul și crezi că ai avea succes aici, mai ales că prietenul tău ar fi acolo să te ajute la orice pas, cu orice informație îți lipsește sau pe care nu o înțelegi pe deplin.

Ai citit mai multe aici: https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ unde totul este explicat cu lux de amănunte. Practic depozitul tradițional a fost adus în online. Pentru a-ți construi o casă nu mai era nevoie să alergi la n depozite și să transporți materialele acasă în serii, ci doar să discuți cu un consultant care să te ajute să primești materialele în mai puține tranșe, astfel salvând timp, energie și poluând mai puțin.

Principalele avantaje ale depozitului virtual

Fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro are o viziune amplă și detaliată a business-ului său. Dacă astăzi vinde materiale de construcții la nivel național și are în planul imediat să se extindă la nivel european, pe viitor vrea să vândă aceleași produse la nivel global. Planul său nu este doar ambițios, ci și realizabil datorită faptului că a reușit să aducă vânzări de 10 milioane de euro la final de 2021 chiar dacă investitorii de la Imperiul leilor nu i-au dat nicio șansă, ba mai mult l-au numit o căpușă a cărei idee de business nu este realizabilă.

Depozit clasic vs depozit virtual

Nu doar că le-a demonstrat că este realizabil visul său, dar merge mai departe cu o forță uimitoare, o pasiune și o tenacitate de negândit la o persoană despre care nu știam nimic acum câțiva ani. Se înconjoară de oameni valoroși, se dezolvtă personal, crede în angajații și colaboratorii săi, iar tot ce le oferă, primește înapoi înzecit. Dacă vrei să vezi detalii, poți merge pe site. Să revenim la ce povesteam…

Ai completat formularul și te-ai apucat de treabă. Ai așteptat câteva zile răspunsul și ai primit un mare DA răspicat. Atunci ai înțeles că aventura ta antreprenorială începe o nouă etapă. Ai învățat despre materialele de construcții, tehnici de negociere cu producătorii, tehnici de vânzări prin telefon și ai devenit foarte bună pe acest domeniu. Atât de bună că ai lăasat scrisul doar ca hobby.

Atât de bună că ți-ai luat mașină în primul an de activitate, iar visul de a avea proprii angajați s-a adeverit. Ai devenit antreprenoare cu acte în regulă. Ți-ai schimbat garderoba și în fiecare zi erai hotărâtă să schimbi lumea prin energia, entuziasmul și farmecul tău.

Așa a și fost. Ai ajutat mii de familii să aibă prima casă, fără să piardă timp, bani sau energie mergând de la un depozit la altul. Ai fost alături de ei când și-au cumpărat primele cărămizi BCA, dar și când au cumpărat spoturi pentru living sau centrala de încălzire. Te-ai bucurat pentru ei și ei te-au ajutat să ai stabilitatea financiară de care aveai nevoie. A fost un proces cu multe bucurii, chiar dacă ai avut și momente de tristețe când problemele personale ți-au umbrit viața profesională.

Îți mulțumesc pentru că ai crezut în tine când nimeni nu o făcea, dar mai ales, pentru că ai perseverat și ai reușit să faci ce nu a făcut nimeni din familia sau satul din care veneai!

Ești extraordinară și orice ar zice oricine, tu POȚI MAI MULT!

Cu drag,

Oana din viitor

Articol scris pentru Superblog 2022.

Rămânem conectați
Ultimele Articole