Pălării frumoase pentru femei voioase

Când vine vorba de accesorizarea unei ținute, ai la dispoziție o gamă extrem de variată din care poți alege. Fie că vorbim despre o geantă de calitate, bijuterii din pietre prețioase sau semi-prețioase, o pereche de pantofi sau o eșarfă, atât timp cât le integrezi cum trebuie într-o ținută, rezultatul va fi cel scontat – vei ieși în evidență și vei atrage toate privirile. Oare ai încercat până acum pălăriile?

Accesorii pentru a atrage toate privirile: pălării

De asemenea, gențile de mână, de umăr, plicurile și poșetele sunt accesorii nelipsite din viața oricărei femei. Cine nu suportă gențile, adoră rucsacurile și tot poartă ceva care să o ajute să-și care obiectele personale și alte lucruri după ea. Dacă vrei să porți accesorii care să uimească și să-ți dea un aer chic, ai nevoie de un set de pălării.

Însă, dincolo de toate acestea, nimic nu se compară cu accesorizarea unei ținute folosind o pălărie de calitate. În ultimii ani, pălăriile au devenit un accesoriu la modă, rafinat și elegant, versatil în ceea ce privește posibilitatea de a fi integrat într-o ținută. Iată câteva modele de pălării care cu siguranță nu ar trece neobservate atunci când le porți.

1.      Pălărie Delicate Touch din fetru de iepure

O pălărie de calitate, elegantă și rafinată, realizată 100% din fetru de iepure, prelucrată manual, într-o nuanță care se potrivește perfect cu orice gamă cromatică pentru care optezi. Cred că se potrivește perfect cu bijuterii din perle, într-o ținută unitară, a cărei compoziție va atrage atenția oricui.

Combinația dintre Touch of Gold și Le Femme, integrată în această pălărie, combină stilul casual, obișnuit, cu cel elegant și minimalist, rafinat. Croiul pălăriei este unul atent, iar detaliile prezente pe suprafața acesteia, dincolo de faptul că sunt absolut superbe, o diferențiază net de alte modele disponibile pe piață.

2.      Pălărie Fedora Splash cu lănțișor auriu din fetru de iepure

Fără niciun dubiu, acesta este unul dintre cele mai frumoase modele de pălării pe care le-am văzut vreodată. Disponibilă în mai multe culori, poate fi accesorizată cu încredere cu orice ținută, indiferent de stilul pentru care optezi. Nuanțele oferă versatilitate acestui accesoriu, iar detaliile fac diferența.

Pălăria Fedora cu lănțișor detașabil cred că este un accesoriu care ar ieși în evidență la orice ocazie. Lănțișorul se poate prinde în jurul gâtului sau poate fi detașat, lăsând pălăria liberă, însă cred că agrafa aurie o face să fie unică, făcând-o să fie nu doar la modă și în pas cu tendințele actuale, ci și vintage, clasică.

3.      Pălărie Pearl din lână

O altă pălărie care, de la bun început, mi-a atras atenția datorită perlelor prezente pe suprafața acesteia. După părerea mea, perlele sunt unele dintre cele mai elegante, rafinate și sublime pietre care ar putea fi purtate de către o persoană. Sau, în acest caz, brodate pe un articol vestimentar.

Rafinamentul, calitatea și eleganța pălăriei Pearl nu cred că mai necesită descrieri. Croiul pălăriei este extrem de bine realizat, iar faptul că este disponibilă și în alte culori (bej, negru, alb, maro) o fac să poată fi asortată, cu ușurință, cu o mulțime de ținute, într-o efervescență stilistică ce cu siguranță n-ar trece, vreodată, neobservată.

Pălării: accesoriul uitat de mulți

Chiar sunt de părere că pălăriile reprezintă accesorii ce ar trebui abordate mult mai des. Pentru multe persoane, probabil teama de a purta una este dictată de ideea că este greu să le integrezi corect într-o ținută.

Ceea ce e departe de a fi adevărat, dat fiind faptul că, în cele din urmă, atât timp cât finalitatea ținutei tale este una unitară, poți oricând să alegi cu încredere purtarea unei pălării. Fiindcă nu doar că vei atrage atenția, dar te vei simți mult mai bine în hainele pe care le porți.

Chiar dacă pare old school, să știi că trendurile se repetă o dată la fiecare 30 ani. Așa ne-a zis o profă de franceză în liceu și am fost uimită să constat că așa se întâmplă. Tot trecem de la un trend la altul până ne plictisim și revenim la ce era la modă odinioară. Este normal ca în orice domeniu să avem parte de ciclicitate și repetiție.

Astfel că pălăriile au redevenit un accesoriu la modă care te poate scoate din anonimat și îți poate oferi un aer boem. Dacă nu le-ai încercat până acum, poate ar fi o idee bună să îți cumperi una și să vezi cum îți stă. Se potrivesc de obicei cu un stil elegant, sobru, rafinat, dar pot fi încadrate și în ținute de hipster, minimalist, modern.

Alegerea se află la tine. Acest accesoriu simplu a trecut de mult timp de la rolul de protecția a capului la un rol estetic. Astfel că poate îmbunătăți și pipera orice ținută care ți se pare incompletă. De asta să fii sigur! Ce zici? Ai de gând să încerci noile pălării disponibile online?

Rămânem conectați
Ultimele Articole