Huoriel Cosmetics te face să arăți și să te simți frumoasă

Acum ceva timp am scris despre o antreprenoare care te ajută să fii mai frumoasă și să te simți bine în pielea ta. Am vorbit aici despre Andreea Olaru și cosmeticele sale realizate cu pasiune + entuziasm. Huoriel Cosmetics este numele minunățiilor sale care par scoase dintr-o carte a lui Tolkien.

Acest antreprenor pasionat de frumusețe și lucrul în laborator, petrece ore lungi pentru a crea cremele minunate pe care le comercializează sub brandul Huoriel Cosmetics. Produsele sale pot fi cumpărate deocamdată de pe Facebook sau pe blog. Vor ajunge pe piață în curând și abia aștept să văd ce mai scoate.

Am avut ocazia să testez o cremă de față, o cremuță de ochi, o mască de păr și un toner tot pentru păr. Impresia mea este una pozitivă și anume că, această antreprenoare care are potențial să devină faimoasă, își pune tot sufletul în produsele sale.

Fiecare cremă, fiecare ambalaj, fiecare etichetă, toate au fost create cu maxim de atenție și respect pentru utilizator.

Am avut o perioadă haotică și mi-aș fi dorit să scriu mai repede despre ele, dar lipsa timpului m-a împiedicat să mă așez la laptop cu mintea fresh: Ia să scriu eu despre cosmeticele acelea testate!

Azi am găsit timpul, energia și inspirația potrivită pentru a face asta și cu această ocazie îmi cer scuze că a trecut atât de mult timp până am reușit.

Cosmeticele au ajuns rapid traversând țara de la Constanța până în Ilfov și m-au surprins.

Uite ce frumos arată!

Cum am ales produsele?

Am un ten mixt cu tendințe de îngrășare și erupții spontane de acnee pe fond de stres. De aceea, am ales o cremă hidratantă potrivită tipului meu de ten. De asemenea, petrec mult timp în fața laptopului și am început să am cearcăne, astfel am ales o cremă contur ochi.

Părul meu are și el tendințe de îngrășare și apariție de coji atunci când mă stresez. Am fost un an vopsită blondă și fiecare fir a fost afectat, s-a uscat și avea o asprime de mătură. De atunci, am început să folosesc mereu balsam combinat cu o mască de păr care să hidrateze, să îl facă mătăsos și să arate bine.

De aceea, am ales o mască de păr care să mă ajute să îl tratez și să îl fac să arate mai bine. Urăsc să îl pieptăn și să îl simt aspru. Nu am avut niciodată părul aspru și sincer, din acest motiv, nu îl voi mai decolora niciodată. De asemenea, folosesc destul de des uscătorul de păr deși știu că nu este recomandat, dar la bloc, nu am răbdare să se usuce natural.

Din cauza stresului, am o altă problemă cu părul, îmi cade destul de des și destul de mult. Am o podoabă capilară bogată, prea bogată aș spune, dar tot mă ofilesc puțin când văd că îl pierd. De asta, mi-a atras atenția tonerul de păr.

Despre produse și experiența mea

Produsele au venit ambalate frumos și abia așteptam să le testez. Am început testarea cu mica mea cremă de față. Eu am mereu impresia că tot ce cumpăr este unsuros, cleios și nu suport să-mi stea mult timp pe față până se absoarbe. Am fost uimită când m-am dat cu această cremă inodoră, dar cu o textură de loțiune + cremă în același ambalaj, care mi-a intrat instant în piele. Tenul este catifelat, nu arată unsuros, nu se simte încărcat, este genială!

Crema de ochi este la fel: se absoarbe rapid, miroase frumos, nu rămâne lipicioasă pe degete sau pe față. E o plăcere să te dai cu ea.

Tonerul de păr se dă la rădăcini după spălare și miroase extraordinar de bine! Mă simt de parcă îmi parfumez podoaba capilară și am o senzație de prospețime.

Masca de păr este la fel de bună., creată din ingrediente naturale, miroase divin și acele mici bucățele negre par ca semințele de kiwi. Îmi lasă părul mirosind frumos, mai mătăsos la atingere și mai strălucitor.

Am folosit-o în combinație cu un balsam care îmi place și sunt foarte mulțumită și implicit, încântată de micul moment de răsfăț capilar pe care mi-l ofer de fiecare dată când îmi spăl părul.

Overall, produsele Huoriel Cosmetics au mare potențial să ajungă faimoase și utilizate de persoane din întreaga țară sau chiar să ajungă la persoane din mediul internațional. Le recomand cu toată încrederea!

Mulțumesc, Andreea Olaru, pentru toată munca ta, pentru efort și implicare, dar și pentru masca în plus pe care ai pus-o în colet! Abia aștept să mă răsfăț din nou!

Îți urez tot succesul din lume!

Rămânem conectați
Ultimele Articole