Namebox: de ce ai nevoie de web hosting

Toată lumea se află în mediul online acum. Dacă nu ai profile pe rețelele sociale, nu exiști, iar ca persoană juridică, situația e exact la fel: nu ai profile pe rețele sociale sau website, nu ai prea mulți cumpărători. Oamenii trebuie să te găsească acolo unde petrec, de departe, cel mai mult timp.

Dacă aceștia sunt pe o anumită rețea socială, acolo va trebui să fii și tu, iar dacă vrei să vinzi online, eforturile tale vor trebui multiplicate de câteva ori. Nu te gândi că va fi simplu, dar nici nu vei ajunge la performanțe dacă nu te vei apuca de treabă.

4 motive să deții un website

Orice antreprenor, orice afacere are nevoie de un website pentru a ajunge la audiența sa.

  1. Ai nevoie de website pentru că reprezintă o carte de vizită, un magazin și un portofoliu, toate într-un singur loc. Nu mai ai nevoie de hârtii, să te deplasezi sau să te prezinți. Oamenii intră online și află cine ești și ce vrei să faci/ce oferi. Site-ul tău va vorbi singur despre tine.
  2. Ai nevoie de un spațiu digital pentru că aici se află audiența ta și vrei să îi vii în întâmpinare înainte să ți-o ceară. Unde se află clienții tăi potențiali, aici trebuie să fii și tu.
  3. Vei vinde mai ușor. Astfel vei pute să vinzi chiar și de la distanță. Nu trebuie să te întâlnești cu nimeni, să te vinzi pe tine sau pe produsele/serviciile tale. Site-ul tău vorbește mai bine despre cine ești, ce faci, ce oferi și ce prețuri ai.
  4. Devii mai popular. Astfel vei ajunge și la oameni care habar nu au cine ești și ce faci. Nu trebuie să faci niciun pas în afara locuinței tale pentru că te vor cunoaște și străinii din America dacă te vei promova bine.

De aceea, primul pas pentru a avea un website este alegerea unui serviciu de web hosting.

Web hosting-ul și importanța sa

Pentru ca un website să atragă cât mai mulți vizitatori, are nevoie de un serviciu de web hosting, foarte bine pus la punct. Doar prin intermediul acestui serviciu de găzduire web, este posibil că site-ul tău să se bucure de aprecierea a cât mai mulți vizitatori. Dacă website-ul tău va fi vizibil pe internet, atunci ai toate șansele să îți dezvolți afacerea cu pași repezi.

Alege să colaborezi cu Namebox, o firmă care vine în sprijinul tău cu oferte excelente, atât din punct de vedere al calității serviciilor, cât și a prețurilor percepute. Acesta este furnizorul de găzduire web cel mai potrivit pentru tine. Compania se ocupă de administrarea serverelor configurate special pentru servicii de web hosting.

Închiriază spațiul și resursele aferente pentru a putea stoca datele site-ului tău web, conținutul media și alte documente. Namebox îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru ca website-ul tău să poată fi accesat în mediul online.

Pentru a se bucura de un acces facil, foarte mulți proprietari de site-uri preferă să închirieze un spațiu și să colaboreze cu un furnizor de nădejde. Așadar, trebuie să îți achiziționezi un pachet de găzduire web și apoi să-ți înregistrezi domeniul web.

Nume de domeniu

Numele de domeniu este de fapt adresa web, pe care o folosești atunci când dorești să accesezi un site, atât de pe calculator cât și de pe telefon. Această adresă ajută computerele să se identifice în mediul online. Beneficiază de un serviciu de găzduire profesionist și vei vedea că tot mai mulți clienți vor accesa numele domeniului tău.

Acest instrument de marketing este foarte bine cotat, fiind primul element cu care oamenii intră în contact atunci când accesează un site web. Este important să alegi un nume de domeniu cât mai relevant pentru afacerea ta. Dacă este scurt și ușor de memorat, atunci oamenii și-l vor aminti cu ușurință și îl vor cauta oricând au nevoie.

Gestionează ambele servicii dintr-un singur cont și bucură-te din plin de toate avantajele oferite de Namebox. Găzduirea web design este foarte importantă pentru succesul site-ului tău. Această companie este responsabilă cu întreținerea, administrarea dar și configurarea serverelor de găzduire și îți asigura un nivel înalt de performanță.

Dacă ai o afaceri online și vrei să urci rapid în primele rânduri în motoarele de căutare, atunci ai nevoie de un site care funcționează în mod remarcabil, pentru a-ți maximiza vânzările. În plus, utilizatorii vor avea o experiență frumoasă și vor reveni oricând cu drag pe acea pagină.

Optimizare pentru motoarele de căutare

Un serviciu de web hosting profesional te ajută să-ți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare. Acesta influențează în mod direct viteza de încărcare a site-ului tău, în timp ce Google clasează paginile web.

Investește în serviciile de găzduire și vei avea la îndemână toate instrumentele necesare pentru a gestiona fișierele unui site, precum și numele domeniilor. Găzduirea web este o necesitate pentru cei care dețin un site și vor să se bucure de maximă vizibilitate în mediul online.

Optează pentru tipul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de obiectivele stabilite. Verifică rapid, dar cu atenție oferta online și fă o alegere inspirată. Cea mai bună opțiune este cea care se pliază pe nevoile tale, îți oferă ce ai nevoie și mai ales, ce anume îți dorești pentru tine și ideea ta.

Dacă nu știi ce anume să alegi din multitudinea de idei, Namebox te poate ajuta cu ofertele sale.

Găsești mai multe informații și oferte pe pagina de Facebook Namebox.

Rămânem conectați
Ultimele Articole