De ce iubim pisicile? 5 motive să miauni după ele

De-a lungul timpului s-a dovedit faptul că oamenii au o atracție deosebită pentru pisici. Se pare că aceste feline delicate le alină suferințele și le oferă toată dragostea și afecțiunea de care au nevoie. Pisicile ocupă un loc cu adevărat special pentru foarte mulți dintre noi și ne schimbă viața în bine, îndepărtând tot ce este rău și urat.

Iubitorii de pisici le dedică o parte din timpul lor zilnic, pentru a le răsfața. Secretul lor de seducție constă în faptul că pisicile miaună și se lipesc imediat de ține, de parcă te constrâng să le accepți, imediat ce te uiți în ochii lor larg deschiși.

De ce iubim pisicile?

Foarte mulți oameni fac o pasiune pentru aceste animale de companie. Cercul lor de prieteni este de multe ori mai restrâns, însă caută să interacționeze cu alți oameni care au și ei câte o pisică sau mai multe. În acest fel, interacționează și pisicile și adulții și se formează o ambianță extrem de plăcută pentru toți.

În general, oamenii iubesc foarte mult pisicile pentru că sunt deosebite, din mai multe puncte de vedere. Sunt frumoase, au blăniță pufoasă, sunt delicate, nu latră și nu te obligă să le scoți la plimbare.

Au personalităţi diferite, sunt jucăușe, independente și tandre. Își dovedesc inteligența, le place să fie alintate și sunt foarte atașate de stăpânii lor. Au foarte multe calități, de aceea nu ai cum să nu le iubeşti. Sunt curate și frumoase, adoră să se joace cu stăpânii și vor să stea mereu în preajma lor.

Să convietuiești cu o pisică este absolut minunat, indiferent dacă este vorba despre un apartament sau casă. Multe persoane nici nu concep să trăiască fără o pisica în casă. De-a lungul timpul s-a dovedit faptul că cei care au acest animal de companie sunt mai veseli, mai sănătoși și plini de viață. Se spune că persoanele introverte sunt mai atrase de pisici decât cele extrovertite.

Pisici: inteligente și abile

Există o mulțime de motive pentru care oamenilor le plac așa de mult pisicile. Dat fiind faptul că vorbim de animale inteligente și  independente, care prin comportamentul lor arată că au o personalitate puternică, ideea este mult mai clară. Aceste feline grațioase, te fac să te simți bine oricând le ai alături.

În plus, sunt mai ușor de îngrijit decât câinii și îți oferă o mulțime de alte avantaje. Pisicile pot fi ținute și într-un cadru mai restrâns pentru că sunt micuțe, nu fac gălăgie și nu sperie copiii. Pe de altă parte, cățeii au nevoie de mai mult spațiu, latră mereu și uneori nu reprezintă o companie foarte bună pentru cei mici.

Mai mult decât atât, pisicile nu trebuie scoase afară de 3 ori pe zi, cum au nevoie câinii, astfel că te scapă de alte griji în plus. Poți dormi liniștit că nu îți zgârie nimeni ușa să intre peste tine.

Creșterea unei pisici îți va face viața mai bună cu siguranță, chiar dacă nu te aștepți neapărat la acest lucru. De exemplu, pisicile simt unde te doare și se așează acolo, iar când torc îți absorb durerea. Ai observat că dacă te doare stomacul vin și ți se ghemuiesc fix în acea zonă a corpului? La fel dacă ai o problemă cu mâinile sau picioarele.

Dacă ai o pisică și ai nevoie de produse de calitate, îți recomand să cumperi de pe buddies.ro deoarece au produse de calitate.

Hrana Umeda Nuevo Pasare 200 g / 400 g

Hrana Umeda Nuevo Somon 200 g / 400 g

Găsești mai multe produse și informații pe site la www.buddies.ro și la telefon 0373-760-371 de la 09:00 la 18:00 (L-V) E-mail contact@buddies.ro Suport 24/7.

Energia lor este una pozitivă care te va face să te simți mai bine numai când le auzi când torc. Sunetele de vibrație joasă fac bine oamenilor care le percep drept liniștitoare.

În concluzie, există beneficii speciale pe care le aduce o pisică, iar acestea sunt cele care își pun amprenta în mod pozitiv asupra deciziei celor care își doresc un animal de companie.

Rămânem conectați
Ultimele Articole