Acces la informații medicale de calitate cu MedAtlas

Sănătatea reprezintă starea generală de bine nu doar fizică, ci și emoțională. Pentru ca un organism să fie sănătos, are nevoie de funcționarea tuturor organelor sale. Cu toate acestea, mediul social, istoricul familial sau situațiile neprevăzute duc deseori la instalarea simptomelor specifice anumitor boli.

Este foarte important nu doar ca o boală să fie tratată corespunzător, ci și ca individul să se ferească pe cât este posibil de factorii care ar putea să o declanșeze. Din aceste motive, medicina nu include doar terapia de vindecare a bolii, ci și pe cea preventivă. De foarte multe ori, este mult mai ușor să previi decât să tratezi.

Iar când se ajunge în astfel de situații, trebuie să știi întotdeauna la ce medic să apelezi și care sunt investigațiile de care ai nevoie pentru a primi un diagnostic corect, în funcție de simptomele bolii cu care te poți confrunta. Știm cu toții cât de complicat și costisitor poate fi procesul de a găsi medicul cel mai potrivit, în special atunci când fiecare susține că este expert în domeniu.

MedAtlas: harta medicilor din România

În această idee, MedAtlas, o platformă medicală care reunește medici din toată țara și din toate specializările, vine în întâmpinarea diferitelor confuzii care ar putea apărea în acest domeniu. Cu un scop nobil și serios, dezvoltat de persoane care au valorificat cu ingeniozitate posibilitățile oferite de continua dezvoltare a tehnologiei IT, MedAtlas – MVP depășește limitările rigide ale modelului medical tradițional.

Sursă foto: https://medatlas.ro/about-us/

Sursă foto: MedAtlas.ro

Astfel, nenumărate clinici medicale, laboratoare de investigații medicale, farmacii, centre de îngrijire, furnizori de echipamente tehnice medicale, centre de recuperare și fizioterapie se află doar la un clic distanță. Acestea sunt atent incluse într-o platformă online cu o interfață atrăgătoare, accesibilă și ușor de folosit. Totul pentru ca procesul căutării celor mai de calitate servicii să fie unul la îndemâna oricui are nevoie.

Mai mult decât atât, MedAtlas oferă transparență în ceea ce privește recomandările și serviciile medicale variate disponibile prin accesarea platformei. Fiecare instituție sau persoană fizică înregistrată pe site dispune de un anumit rating și review din partea foștilor pacienți legat de calitatea serviciilor furnizate.

Pentru ca tu să poți alege nu doar în funcție de nevoile tale, ci bazându-te și pe experiența personală a altor persoane care au avut nevoie de același tip de servicii.

MedAtlas își propune mai mult decât să faciliteze contactul între pacientul aflat la nevoie și medicul cel mai potrivit să-l îndrume în procesul terapeutic. În aceeași măsură, MedAtlas aduce împreună numeroase domenii de activitate ale căror eforturi se rezumă la crearea celor mai bune condiții profesionale. Se dorește crearea unui sistem medical modern al cărui ideal este tratarea corespunzătoare și corectă a pacienților.

Cum te ajută MedAtlas?

Aducând împreună medici și specialiști medicali din diferite domenii, de la endocrinologie, cardiologie, pediatrie până la medici dentiști și tehnicieni dentari, MedAtlas reprezintă alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să găsești specialiști pregătiți temeinic și pasionați de specializarea aleasă.

Modul de prezentare al platformei îți permite să selectezi cu ușurință orașul în care te afli și să cauți rapid diferite clinici sau laboratoare aflate în acea locație. Vei găsi datele de contact de care ai nevoie pentru a intra în legătură cu aceștia și pentru a face o programare ulterioară.

MedAtlas nu reprezintă doar un portal în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie, ci și locul în care poți alege cu ușurință dintre numeroase opțiuni bazându-te cu încredere pe experiențele altor persoane.

Sub dictonul „misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să caute și să găsească cele mai bune opțiuni pentru sănătatea lor”, MedAtlas își propune să ușureze munca suplimentară și laborioasă de documentare pe care deseori pacienții trebuie să o depună pentru a avea acces la cele mai potrivite servicii medicale.

Soluția problemei cu care te confrunți se află doar la un simplu clic distanță!

Rămânem conectați
Ultimele Articole