Cadouri de mărțișor: ce mai cumpărăm?

Luna martie este cunoscută și ca luna primăverii, pentru că ziua de 1 este dedicată în totalitate tradițiilor noastre. Mărțișorul era o zi așteptată de fete chiar de când erau mici pentru că puteau afla ce băiat le place dacă le oferea un mărțișor. Acest mic dar pe care ni-l oferim unii altora este un semn de prietenie și iubire încă de acum sute de ani. Este o tradiție frumoasă la care nu vom renunța prea curând. O dovadă de venirea primăverii mai ales.

Venirea primăverii mai era vestită de buchetele de ghiocei care miroseau a prospețime și un an nou mai călduros, mai senin.

Încă de la începutul lunii, începe goana după cadouri, pentru că toți ne dorim să ne surprindem în mod plăcut partenerul  sau partenera de viață.

Mărțișor, o tradiție frumoasă

Ziua Mărțișorului este o zi minunată în care fiecare ar trebui să primească un cadou deosebit. 1 martie este ziua in care ne arătăm iubirea și recunoștința față de persoanele dragi, într-un mod cât mai plăcut.

Dacă ești în pană de idei, inspiră-te din diversitatea cadourile pe care le găsești în mediul online. Acestea vor stârni un grad înalt de admirație și îți vor dezvălui sentimentele în mod subtil. Chiar dacă nu ești adeptul cadourilor, nu trebuie să lași neobservată această zi cu adevărat specială.

Iată câteva idei ceva mai speciale, dacă vrei să oferi un cadou inedit. Cele mai potrivite cadouri de mărțișor sunt bijuteriile, bomboane și flori, un roman de dragoste, o cină romantică sau haine cu tentă specifică. Pătrunde în tainele cadourilor romantice și alege ceea ce crezi că este mai potrivit pentru persoana iubita.

Cadouri pentru EA

Dacă ești un gentleman îndrăgostit, cu siguranță vei alege un buchet de trandafiri roșii care se potrivesc perfect cu un accesoriu fashion, ce îi va aminti mereu de tine. Este foarte important să oferi un cadou plin de semnificație, pentru că acesta ii va rămâne permanent în amintire.

O cină romantică la restaurant reprezintă gestul perfect, dar care trebuie însoțit neapărat de o brățară, un ceas sau un breloc personalizat. Dacă toate acestea nu fac parte din preferințele ei, poți opta pentru un parfum îmbietor, care reprezintă un cadou rafinat și fin.

Cosmeticele sau produsele de îngrijire sunt cadouri foarte apreciate, care transmit un mesaj senzual. Totuși, accesoriile rămân la mare căutare de 1 martie.

Alegerea acestora trebuie făcută în funcție de stilul vestimentar al persoanei iubite. Accesoriile te pun foarte bine în valoare, fie că optezi pentru un stil sportiv, elegant sau casual. Iată câteva idei care te ajută să faci o alegere inspirată.

Dacă vrei să-ți impresionezi persoana iubita cumpără un lănțișor din silicon transparent cu cristal Swarovski în montură de argint sau un colier de argint cu alt pandativ. Acestea conferă cu siguranță un sentiment profund de emoție și dragoste. Este vorba despre bijuterii cu stil, foarte elegante care te vor pune foarte bine în evidență.

O altă idee excelentă de cadou este un breloc din argint gravat cu un mesaj de mare profunzime. Acest accesoriu reprezintă alegerea ideală pentru cei care obișnuiesc să folosească brelocuri la rucsac sau la chei.

Se potrivește foarte bine și pentru cei care adopta stilul sportiv dar sunt îndrăgostiți incurabili. Brelocul poate fi inscripționat cu nume, mesaj sau un alt simbol la alegere, în funcție de preferințe. Pentru stilul casual se potrivesc foarte bine brățările personalizate din argint, cu șnur plat din piele, pe care este imprimat un mesaj de iubire.

Alege varianta optimă și oferă un cadou inspirat, care este frumos ambalat într-o cutiuță de bijuterii elegantă.

Mărțișoare pe alese

Dacă te afli în căutarea unor mărțișoare cât mai aproape de definiția lor tradițională, îți oferim noi câteva idei:

Martisor bratara personalizata, snur reglabil Zambeste, iubeste, traieste [1]

Această brățară tip mărțișor de argint cu fir roșu te va înveseli cu siguranță. Doar când vei citi mesajul de pe fața medalionului, sigur vei zâmbi.

O altă idee care le va plăcea fetelor este brățara despre fericire cu un fluturaș:

Martisor bratara personalizata, snur reglabil Fericire si Fluturas [1]

Ambele brățări sunt personalizate pentru un plus de originalitate.

Cadourile personalizate sunt cele care produc de departe, cea mai mare bucurie persoanei care le primește deoarece denotă faptul că te-ai gândit la ea îndelung. Este normal să fie bucuroasă.

Bijuteriile de la PersonalME sunt deosebite și merită să le încerci. Uite pagina lor de Facebook. Aici vei putea vedea mai multe fotografii și informații despre produsele oferite spre vânzare.

Ziua Mărțișorului este una specială deoarece ne aduce aminte de trecutul nostru agrar în care viața la sat decurgea după calendarul plugarului. Astfel venirea primăverii este momentul în care se încep muncile câmpului pentru ca toată familia să aibă ce culege la toamnă și ce mânca la iarnă.

Erau vremuri în care oamenii credeau că „așa le-a fost sortit” sau că „așa a vrut Dumnezeu”. Am avansat, ne-am modernizat, dar ne păstrăm tradițiile care ne plac, iar mărțișorul este una dintre ele.

Rămânem conectați
Ultimele Articole