Eleganță și rafinament cu ceasuri de argint

Dintre metalele prețioase, adică aurul, argintul, platina, rodiul și paladiul, consider că argintul  este cel mai potrivit și versatil, deoarece parcă se potrivește la orice ținută, fie ea casual, sport, office sau mai elegantă. Prefer să port ceasuri de argint deoarece ador argintul.

De asemenea, spre deosebire de aur, să spunem, nu este nici foarte pretențios în ceea privește cât de bine se potrivește sau nu cu tonul pielii sau cu paleta cromatică a articolelor vestimentare alese. În esență, argintiul este o nuanță care luminează și strălucește, scoțând în evidență orice culoare.

Ceasurile de argint, încă la modă

Ceasurile de argint nu sunt doar o etichetă a eleganței și rafinamentului, ci și accesorii utile și indispensabile unei ținute unitare. Bineînțeles, putem vorbi și despre alte bijuterii din argint, cum ar fi brățările, lănțișoarele, inelele și cerceii, însă purtarea unui ceas este dovadă a unei anumite autenticități, fiind un accesoriu practic și original, mai ales dacă alegi modelul care să ți se potrivească.

Spre exemplu, am o prietenă căreia îi plac foarte mult ceasurile, dar nu doar cele de argint. Cu toate acestea, am observat că poartă diferite bijuterii făcute din argint și are mai multe modele de ceasuri pe care le asortează cu acestea. Curând se apropie ziua ei de naștere și m-am gândit că nimic n-ar fi mai potrivit decât să-i fac cadou un astfel de ceas.

Așa că am scotocit în imensitatea internetului până am găsit trei modele care știu, cu certitudine, că i-ar plăcea extrem de mult. Fiindcă și mie îmi plac și în general avem cam aceleași gusturi în materie de accesorii și bijuterii.

Ceasuri de argint care îmi plac

1.      Ceas Argint Vanya

Ceas argint modern cu cifre romane [1]

Mi se pare a fi un ceas extrem de elegant. Având suprafața rodiată, îi conferă bijuteriei un luciu asemănător aurului alb, iar modelul minimalist, modern, cu cadran mic și rotund se potrivește perfect stilului casual, dar nu numai. Îmi place mult și cureaua, dar mai ales faptul că orele sunt indicate prin cifre romane.

2.      Ceas Argint Manuela

Ceas din argint rodiat cu zirconii stralucitoare [1]

Acest ceas mi se pare a fi puțin mai elegant și modern, potrivit unor ținute de seară. Brățara ornamentată cu cristale de zirconiu care strălucesc atât de frumos îi conferă un rafinament aparte. Iar cadranul rotund, cu cristale atât pe exterior cât și în interior, cred că este piesa de rezistență a acestui ceas.

3.      Ceas Argint Valery

Ceas dama din argint rodiat [1]

Acest ceas mi-a atras atenția datorită curelei care are un design care iese în evidență prin cât de frumos arată în jurul mâinii. Placat cu rodiu și ornamentat cu cristale de zirconiu, cu un cadran rotund care prezintă cristale într-o formă atrăgătoare, cu siguranță va ieși în evidență. Iar design-ul îi permite să îl integreze cu ușurință în diferite tipuri de ținute.

Cred că un ceas de argint chiar este un cadou potrivit, mai ales pentru cineva care este pasionat de bijuterii și căruia îi place acest metal prețios. Mai sunt și alte modele disponibile, însă cred că acestea trei ies în evidență prin design-ul prezentat și faptul că sunt ușor de asortat cu diferite ținute, fără a se preta doar unui stil vestimentar specific, cum ar fi cel formal sau office.

Ceasul de argint a fost dintotdeauna și va fi un accesoriu care arată eleganța, rafinamentul și clasa persoanei care îl poartă. Deși este mai rar întâlnit la bărbați pentru că stilul casual este la putere acum, de fiecare dată când apare, iese în evidență.

Un astfel de ceas nu are cum să treacă neobservat oriunde s-ar afla persoana care îl poartă. Te poți baza pe el că te ajută să faci o impresie bună atât la un interviu pentru un job sau facultate, cât și la o petrecere privată sau de familie.

Poartă-l cu încredere și un zâmbet larg!

Rămânem conectați
Ultimele Articole