Genți din piele: de ce să le alegi?

Pentru a fi mereu în pas cu moda și cu tendințele în materie de fashion, trebuie să ai măcar una dintre genți din piele care să se potrivească nu doar cu articolele vestimentare pe care le porți, ci și cu personalitatea ta. Gențile nu doar că sunt extrem de utile deoarece poți depozita în interiorul lor articole și accesorii necesare în viața de zi cu zi, dar au devenit și un accesoriu pe care, deseori, îl purtăm doar pentru a ne simți bine și în pas cu trendurile în materie de genți.

Pentru a ieși în evidență, nu doar că este necesar să-ți asortezi geanta în acord cu hainele pe care le porți, ci trebuie să știi care sunt acele genți care întotdeauna vor ieși în evidență prin modelul și estetica lor. Fie că o porți pe umăr sau pe braț, o geantă de calitate va atrage mereu atenția persoanelor din jurul tău.

Cum alegi geanta potrivită?

O geantă trebuie să se potrivească cu stilul tău vestimentar, de aceea există niște reguli ale codului vestimentar, în funcție de stilul ținutei pe care o porți: clasic, modern, sport sau office.

Indiferent de situație, poți opta pentru diferite tipuri de genți sau poșete, însă cele mai de calitate sunt cele realizate din piele deoarece se potrivesc perfect cu toate tipurile de îmbrăcăminte.

Mai mult decât atât, gențile și poșetele din piele nu doar că sunt făcute dintr-un material de calitate și impenetrabil, dar sunt extrem de rezistente și se uzează deosebit de greu. În aceeași măsură, gențile din piele sunt ușor de curățat și întreținut, deoarece petele de pe suprafața acestora pot fi îndepărtate imediat chiar și cu ajutorul unui șervețel umed.

Deși canoanele modei sunt deseori riguroase și restrictive, poți asorta o geantă din piele cu orice, indiferent de tendițele actuale. Chiar dacă ne dorim să fim întotdeauna în pas cu moda și cu direcțiile vestimentare în vogă, înainte de toate este important să ne simțim confortabil și bine.

Iar restul nu reprezintă decât o minimă cunoaștere a potrivirii cromatice dintre culori: indiferent cu ce vrei să asortezi de fapt o geantă din piele, aceasta trebuie să fie din aceeași gamă cromatică cu cea a articolului vestimentar cu care vrei să se potrivească, nimic mai mult.

În cele din urmă, alege o care te definește, care îți scoate în evidență personalitatea și pe care, bineînțeles, o poți folosi întotdeauna.

Alege o geantă practică, o geantă rezistentă din piele pe care să o poți folosi indiferent de ocazie și pe care nu va trebui să o schimbi prea curând din cauza semnelor de uzură pe care le prezintă.

Avantajele unei genți din piele

După cum am spus, o geantă din piele este de preferat în cazul în care vrei ca acest accesoriu să reziste testului timpului, să fie practică și încăpătoare, astfel încât să nu trebuiască să-ți cumperi una nouă cât mai curând.

Există o mulțime de modele pentru genți pentru care poți opta, pentru toate gusturile specifice. Mizează pe acele genți pe care știi că le vei purta cu plăcere și care vor adăuga un strop de personalitate alegerilor tale vestimentare.

Mai mult decât atât, alege întotdeauna gențile de calitate, deoarece sunt mult mai plăcute din punct de vedere estetic și întotdeauna vor fi în pas cu trendurile și accesoriile în vogă.

O geantă de piele este ușor de întreținut, foarte fină ca material și rezistentă la orice șoc. Te vei bucura de ea pe termen lung chiar dacă pare că este o investiție mare pe moment. În timp vei vedea că a meritat. Gențile de piele se vo diferenția clar de cele de vinilin sau orice material mai puțin rezistent.

Rămânem conectați
Ultimele Articole