De ce am ales să fiu content writer

7 motive pentru care am ales să fiu content writer. Tu ce ai ales să fii în viață? Ce îți doreai să faci când erai mic?

Am ales să fiu content writer pentru că altceva n-a fost și vreau să fac bani din asta pentru că altfel n-are rost. Ok, nu vreau să mai citez din BUG Mafia anymore.

Am început să scriu pentru că mi-a plăcut dintotdeauna să fac asta.

Am ales să scriu pentru că îmi place, îmi este ușor, mă distrez provocându-mi mintea cu tot felul de taskuri și pentru că vreau să trăiesc din asta.

Este o profesie frumoasă din care poți mânca o pâine bună dacă ai talent și îți place ceea ce faci. Uite câteva motive pentru care eu am ales să fac asta.

Content writer: 7 motive pentru care am ales să fiu asta

  1. E foarte frumos ceea ce fac. Combin două lucruri care îmi plac enorm: lectura și scrisul. Am început să scriu ca o confesiune într-un blog personal, dar am migrat spre scrisul comercial. Nu scriu pentru bani, adică doar pentru bani. Fac și voluntariat pentru cauze pe care le susțin. Scriu pentru că îmi place și dacă pot să trăiesc din asta e și mai bine. Cine nu și-ar dori să facă bani din ce îi place?
  2. E ușor dacă te-ai născut cu o astfel de pasiune sau înclinație. E ușor să faci asta dacă de mică ți-a plăcut să scrii compuneri sau eseuri. De la școală la un job e doar un pas. E adevărat că este vorba de un pas pe care îl faci în câțiva ani pentru că școala nu te învață să scrii pentru site-uri sau reviste, dar este POSIBIL. Nu renunța din primele luni!
  3. Mă ajută să-mi folosesc creativitatea. Îmi pun mintea la contribuție cu fiecare text. Folosesc tot ce am citit vreodată pentru a te impresiona pe tine, cel care mă citești. Ce cale mai bună de exprimare poate avea un introvertit? Niciuna, cred eu.
  4. Mă ajută să-mi autodepășesc limitele în fiecare zi. Simt că mă joc și fac totul pentru a câștiga. Simt că e un joc de oameni mari în care premiul e mult mai mare decât ne-am fi imaginat când eram mici. Îmi place la nebunie!
  5. Alegere, oportunități, creștere, conectare. Aleg cu cine lucrez, când lucrez, cum lucrez. Eu setez tot pentru că eu livrez serviciile aka textele, deci sunt și antreprenor și client în același timp. Am parte de oportunități, întâlnesc, mă conectez cu oameni noi aproape în fiecare zi. Dau de oameni cu același vibe sau personalitate ca mine și ador să lucrez cu oameni ca mine. Cresc cu fiecare client nou. Ca introvertit este esențial să primesc idei, sfaturi, training, fie el și la telefon sau în scris. Conectare, ajung să lucrez pentru firme, companii, antreprenori care mie mi se par relevanți, populari, importanți. Mă „aliez” cu oameni de calitate.
  6. Importanță. Simt că lucrez pentru branduri care contează. Simt că fac o schimbare în lume și asta contează cel mai mult. Să simți că munca ta a schimbat lumea în mai bine măcar pentru o oră.
  7. Prietenie și relații. Ajung să fiu prietenă cu oameni din întreaga lume.

Așadar…

Content writer-ul este un cumul de emoții, informații, experiență și sentimente pe care le adună și le expune în scriitura sa. Am ales să fac asta pentru a simți în interiorul meu că mi-am găsit menirea.

Fac asta pentru că asta știu să fac cel mai bine. Aș putea lucra și la birou într-o recepție sau într-o bancă, dar nu mi s-ar potrivi, aș fi nefericită și nu aș da 100% niciodată.

Cogito ergo sum. Tu gândești pentru a exista?

Rămânem conectați
Ultimele Articole