Cashclub: Cum economisești fără eforturi prea mari?

2020  fost dificil pentru mulți oameni. Unii și-au pierdut joburile, alții au făcut afaceri din nimic, dar cu mari eforturi. Depinde din ce perspectivă privești lucrurile. Important este un singur lucru: am înțeles cu toții că nesiguranța zilei de mâine este o realitate și că ar trebui să fim pregătiți. Cum ne pregătim? Punând bani deoparte. Ușor de zis, greu de făcut. Aici te ajută Cashclub despre care vom vorbi în rândurile de mai jos.

economisire

Dacă ai probleme cu economisirea cum au mulți oameni din România, totul ți se pare dificil. De fapt a economisi nu este atât de dificil dacă ai câteva idei la îndemână. A pune bani deoparte, cum se zicea cândva, este mai ușor decât crezi. Îți ofer 3 metode numai bune de încercat.

3 metode de economisire testate și aprobate de mine

  1. Când iei salariul, plătește-te întâi pe tine – ce înseamnă acest lucru? Înainte de a plăti cheltuielile, datoriile și orice mai este de plătit, pune deoparte o sumă. Daca vei citi „Cel mai bogat om din Babilon” vei vedea că omul bogat recomanda să pui deoparte 10% din ce produci. Astfel, vei avansa întotdeauna cu banii puși deoparte și orice s-ar întâmpla vei fi pregătit să faci față.
  2. Alege mâncarea sănătoasă în detrimentul celei nesănătoase de tip junk food, vorba americanului – dacă ești preocupat de modul în care te simți, de cum arăți și nivelul de energie, ar fi bine să renunți la mâncarea de tip fast food. Mâncatul în oraș, pe fugă, nu îți face prea mult bine, mai mult o să îți dea senzația de oboseală. Ficatului tău îi este greu să digere mâncarea care pare sățioasă, dar conține mult ulei și E-uri. Gătește acasă. Cumpără legume proaspete. Mănâncă mai multe fructe și legume crude. Te vei simți diferit.
  3. Pușculița îți este cel mai bun prieten – știi acei bănuți pe care îi tot aduni prin geantă, geci și buzunare de tot felul? Nu îi mai arunca de colo-colo, ci pune-i într-o pușculiță de ceramică. Astfel nu vei fi tentat să o golești. Când vei avea nevoie de bani vei fi nevoit să o spargi. Nu se vor aduna milioane de euro, dar tot vei avea o sumă măricică din „mărunțișul” de care ai fugit o lungă perioadă de timp.

Cashclub – prietenul tău de nădejde

Pentru că economisirea este o treabă ușoară dacă ai o idee de unde să începi, îți mai ofer un pont neprețuit: Caschclub.ro. Cu toții comandăm mult online. Plătim de multe ori cu cardul. Ce ar fi dacă ai primi înapoi un procent din banii pe care i-ai cheltuit online? Nu ar fi un câștig pentru care nu ai depus efort?

Acum poate te întrebi cum poți face asta. Procesul este foarte simplu. Dacă folosești un calculator sau un laptop, ai nevoie să instalezi o extensie pentru Google Chrome și anume Cashclub. Dacă ești mare fan al cumpărăturilor de pe telefon, ai la dispoziție aplicația Cashclub atât pentru Android, cât și pentru iOS.

cashclub.ro

După ce instalezi aplicația și plasezi comanda din cele 800 de magazine partenere, vei putea primi înapoi un procent de 0.5 până la 30% din valoarea comenzii. De la ce magazine poți comanda pentru a primi o parte din bani înapoi? Elefant.ro, Cărtureşti, Flanco, Vivre, Decathlon, Noriel, Aliexpress şi multe altele.

Cât poți economisi pe an?

Un user mediu poate economisi 200-300 lei pe an. Această aplicație nu este una care să ajute oamenii să se îmbogățească, ci le aduce un procent înapoi din ceea ce cheltuie oricum online. Tot ce trebuie să faci înainte de a comanda online este să intri în aplicație și să dai click pe bannerul magazinului respectiv pentru a primi banii înapoi.

Dacă vrei să faci mai mulți bănuți deodată, poți intra în contul tău unde vei găsi un cont de referral. Dacă le trimiți prietenilor tăi acel cont, ambii veți primi de la platformă 30 lei: tu la prima comandă a prietenului respectiv pe site, iar el imediat ce se înscrie pe platformă. Nu e ușor? De asemenea, poți trimite linkul tău de referral și altor persoane pentru a primi mai multe bonusuri. La 50 lei poți retrage banii în contul tău bancar.

Economisirea este ușoară dacă faci mici schimbări în viața ta. Nu este nevoie să ai surse de venit imense pentru a economisi, ci ai nevoie de obiceiuri sănătoase pentru a învăța să pui deoparte. Cu Cashclub și alte idei înainte!

Rămânem conectați
Ultimele Articole