Pietre semiprețioase și visuri în brățări handmade by Ana-Maria Gugu

Pietre semiprețioase și visuri în brățări handmade by Ana-Maria Gugu. Aici vei găsi ce îți dorești pe culoarea favorită.

Alege să ai curaj, să-ți croșetezi propriul frumos destin, să te bucuri de conexiunea cu natura și de frumusețea lumii înconjurătoare! Pietrele semiprețioase, de-a lungul istoriei, au fascinat oamenii, datorită faptului că se crede că emit energii pozitive și pot ajuta la vindecare și conexiune spirituală. În această privință, din și cu pasiune, Ana-Maria Gugu realizează superbe brățări cu pietre semiprețioase, oferindu-le oamenilor astfel posibilitatea de a fi în sinergie cu propria natură interioară, cu propriile emoții, trăiri și sentimente.

Fiecare cristal ales are o semnificație aparte și o valență spirituală deosebită și unică, integrat într-un accesoriu care devine însăși o manifestare a idealurilor, personalității!

Brățări din pietre semiprețioase pentru un plus de feminitate

Brățările din pietre semiprețioase nu sunt purtate doar din considerente pur estetice, ci și pentru că aduc mai multe beneficii spirituale. Se crede că aceste pietre semiprețioase pot emana energii subtile, armonioase, ce vor influența starea noastră emoțională, mentală și spirituală.

Prin purtarea unei astfel de brățări cu pietre semiprețioase, putem intra în comuniune cu energia pietrei respective, putem rezona cu ea, și, prin urmare, ne putem conecta la valențele pozitive și curative pe care le prezintă. În multe civilizații antice, pietre semiprețioase erau considerate aducătoare de noroc, protecție și vindecare, iar fiecare piatră avea o energie specifică, fiindu-i asociate mai multe calități și virtuți.

De exemplu, ametistul era considerat o piatră a echilibrului și a protecției împotriva energiilor negative, cu efecte calmante și stimulatoare. Aventurina era asociată cu norocul, prosperitatea, ajutând la atragerea și manifestarea abundenței.

Cuarțul roz era cunoscut drept piatra iubirii, a compasiunii, promovând armonia și sentimentele profunde dintr-o relație!

Mai mult decât atât, pietre semiprețioasele pot fi folosite și pentru practici spirituale precum meditația și vindecarea energetică, ajutând oamenii să-și amplifice energia interioară, să-și îmbunătățească concentrarea și de fapt întreaga calitate a vieții. Echilibru perfect între corp, minte și spirit!

Pasiuni frumoase pentru oameni frumoși

Pasiunile aduc oamenii împreună, sunt vectori care ne poartă prin viață și ne fac să ne ciocnim energiile frumoase. Pasiunile sunt cele care ne țin în viață și ne dau puterea de a lupta, puterea de a merge mai departe și de a trece peste micile hopuri care ne apar.

Când faci ceva din pasiune, cu dragoste și bucurie, cu siguranță aprecierile nu vor înceta să apară.

Iar când acestea îți permit să te înconjori cu oameni frumoși, să aduci împreună antreprenori și să le demonstrezi că nimic nu este imposibil, atunci, cu atât mai mult, înseamnă că pasiunea reprezintă un mod integrat și permanent de viață.

Și ce este mai frumos decât oamenii care, împreună, cresc în dimensiune?

Studiaz.com – loc de dezvoltare personală

Pandemia a ajutat-o pe Ana-Maria Gugu să își atingă cu mâna un vis de mult timp ascuns: acela de a deveni profesor.

Orientarea spre online a adus-o în pragul de a-și deschide propria platformă de cursuri online, Studiaz.com, locul unde alături de alți doi colaboratori oferă cursuri de limbi străine doritorilor.

De la primele cursuri de limbi străine, platforma a ajuns să aibă o varietate extraordinară de cursuri care te pot ajuta să ai o viață mai bună, în deplină conexiune cu sinele tău autentic.

Brățări handmade cu emoție

De la această platformă care i-a adus nenumărate bucurii, Ana-Maria a descoperit pasiunea pentru lucrul de mână și astfel a ajuns să împletească brățări cu pietre semiprețioase care conțin un strop de magie.

Cum așa? A învățat Reiki Usui pentru a aduce mai multă bucurie celor care primesc brățările. Ea încarcă pietrele cu simbolurile de lumină Reiki pentru binele suprem al celor care le poartă!

Ce poate fi mai frumos de atât?

Nu mai spun că sistemul de prindere este unul unic și original, pe care, cel puțin eu nu l-am mai văzut la nimeni altcineva până acum, cu un singur fix lăsat liber cu o biluță în vârf pentru a regla brățara pe mână.

Când mi s-a spus să aleg culoarea pietrelor, am ales invariabil cel mai închis albastru pe care l-am văzut în tabelul Ana-Mariei. De ce? Pentru că acea nuanță a cernelei mă fascinează în ultimii ani și aș dori să o port în fiecare zi. Știu că este o nuanță ce inspiră masculinitate, dar mie îmi place extrem de mult.

Modul în care lucrează Ana-Maria brățările este unul plin de atenție la detalii, delicatețe, dorință de a ajuta femeile atât să poate ceva estetic, cât și ceva ușor de purtat, reglat, scos de pe mână.

Nu mai spun de pietrele semiprețioase care-mi aduc aminte de acele bile colorate ale copilăriei în care visam că vedem tot felul de povești și scenarii. E o lume magică în care totul poate fi posibil.

Port brățara zilnic și îmi place cum îmi pune în evidență pielea măslinie. Sunt sigură că și celelalte brățări sunt la fel de frumoase și confortabile! Mulțumesc, Ana-Maria Gugu pentru cadoul minunat.

Las mai jos câteva poze pentru a vedea ce minunăție am primit. Se potrivește perfect cu rochia mea favorită.

Zi frumoasă!

Rămânem conectați
Ultimele Articole