Review DermaPur sau cum scapi de acnee

E 2022 și războiul care ne cam bate la ușă ne aduce cu gândul la pacea pe care fie o avem, fie începem să o căutăm. Unde poți găsi pacea decât în natură? De aceea, poate că acum, mai mult decât oricând, ar trebui să reîncepem să apreciem tot ce ne oferă natura. Nu doar pentru splendoarea de care dă dovadă, ci și pentru faptul că reprezintă o sursă nemărginită de ingrediente naturale a căror acțiune se traduce printr-o piele frumoasă, sănătoasă și impecabilă. Pielea este un indicator biologic al stării generale a organismului, iar o piele sănătoasă este dovada clară a unei stări generale de bine. Azi vom vorbi despre unguentul Dermapur. Descoperă părerea mea în rândurile de mai jos!

Natura ne ajută mereu

Astfel, natura este unul dintre cei mai buni doctori, lucrând prin intermediul oamenilor care știu ce plante să aleagă, cum să le combine, în ce concentrații și proporții, pentru a obține cele mai bune și utile creme.

Așa a apărut și unguentul DermaPur, realizată 100% din produse naturale, păstrând tradițiile acelor vremuri în care oamenii se foloseau de plantele medicinale pentru a-și trata anumite afecțiuni. Iar DermaPur un remediu natural complex, cu eficiență dovedită.

Am avut ocazia să folosesc acest unguent și, după ce am avut numeroase experiențe neplăcute cu diferite creme populare și în vogă, nu aveam așteptări prea mari. Mai ales pentru că am acnee de ceva vreme și din cauza hormonilor mei poznași ba apare, ba dispare.

Cu toate acestea, pot spune, cu sinceritate, că nu cred că m-am înșelat vreodată mai mult decât acum când vine vorba de un produs cosmetic. Într-adevăr, nimic nu se compară cu un produs 100% natural, preparat din plante medicinale speciale. Natura nu va putea fi niciodată înlocuită de ingredientele sintetice.

Dermapur: Ingrediente 100% naturale

Unguentul DermaPur, înainte de toate, are un miros care se simte ca fiind natural. Nu miroase a parfum, pentru că parfumanții din creme sunt dăunători pielii întrucât conțin alcooli care usucă și descuamează pielea.

Dat fiind faptul că DermaPur nu are ingrediente sintetice, mirosul este unul revigorant, relaxant, intens de brad și ceară. Dacă ești în căutarea unui produs care să te ajute cu tenul acneic sau predispus la dermatită atopică, seboreică sau de contact, cu siguranță trebuie să îl încerci.

Ingredientele de pe ambalaj sunt următoarele: Aristolochia clematitis (cucurbețica, păsulică, limba lupului, mărul lupului), Calendula officinalis (gălbenele), ulei de floarea-soarelui, ceara de albine, rășina de brad, ulei esențial de lavandă, vitamina E.

Mai mult decât atât, se absoarbe foarte rapid și nu lasă o peliculă uleioasă, deranjantă pe suprafața pielii. Deoarece este realizat în totalitate din plante medicinale, are un conținut bogat de vitamine, taninuri și antioxidanți care protejează integritatea pielii, facilitează eliminarea toxinelor la nivelul acesteia și, mai ales în perioada aceasta caldă, hidratează pielea, prevenindu-i uscăciunea. Este vital ca pielea să fie în permanență hidratată corespunzător.

Deoarece nu conține coloranți, parabeni, steroizi sau altfel de substanțe sintetice (cum conțin majoritatea tratamentelor chimice), DermaPur este util pentru numeroase afecțiuni. Spre exemplu, eu am o problemă destul de frustrantă cu acneea și dermatita seboreică.

Beneficii

Din când în când, cu cât mă stresez mai mult, mă enervez sau mă apropii de perioada menstrei, îmi apar coșuri. Dar de când am început să folosesc acest unguent, lucrurile s-au ameliorat exponențial. Repet, sunt extraordinar de surprinsă de efect!

Am reușit să-mi țin sub control puseele de explozie ale dermatitei, iar coșurile care mi-au apărut au dispărut la fel de rapid, uscându-se și retrăgându-se fără a lăsa urme neplăcute pe suprafața pielii. Este vorba despre un echilibru perfect, bine gândit și dozat, între cantitatea și calitatea ingredientelor, combinate cu faptul că acest unguent este realizată manual, nu în urma unui proces industrial de automatizare.

Am fost deosebit de plăcut surprinsă de cât de mare este diferența între produsele cosmetice naturale și cele sintetice, obținute pe cale chimică. Cu siguranță, de-acum înainte voi apela întotdeauna cu încredere la unguentul DermaPur, deoarece îndeplinește toate condițiile necesare pentru a fi tipul de unguent de care am nevoie. Și, mai mult decât atât, nimic nu va putea să înlocuiască vreodată talentul și dibăcia oamenilor ale căror pasiuni ajută alți oameni.

Dacă vrei și tu acest unguent, îl poți achiziționa de aici. Este suficient de dens să-ți ajungă o lungă perioadă de timp.

Mulțumesc, Dermapur pentru o pauză binemeritată și mult căutată de piele fină fără acnee dureroasă! Te așteptam de mult timp!

Rămânem conectați
Ultimele Articole