Inspiring entrepreneur: Andreea Olaru și cosmeticele sale

Andreea Olaru, în vârstă de 33 de ani, este biolog și farmacist. În viața sa personală, iubește foarte mult natura înconjurătoare și este pasionată să descopere cât mai multe despre corpul uman. Până la această vârstă a trăit experiențe diverse, care și-au pus amprenta în mod pozitiv asupra personalității sale. A fost și este antrenată într-un proces continuu de învățare și perfecționare, deoarece consideră că întotdeauna e loc de mai mult.

A activat pe piața muncii, atât ca biolog cât și, ca farmacist, iar după finalizarea studiilor a vrut să încerce un nou domeniu, în care să îmbine cu succes ambele specializări. Așa a ajuns Andreea să lucreze în producția de cosmetice cu ingrediente naturale.

Andreea Olaru: Cosmetice naturale pentru îngrijirea tatuajelor

Ideea acestor cosmetice provine din faptul că a cautat o gamă de produse special create pentru a vindeca tatuajele în mod sănătos. Pe parcurs a descoperit că avea un interes comun cu alți oameni. Această gamă se numește Cremuța – tattoo și este dedicată în exclusivitate îngrijirii pielii cu tatuaje.

Foarte multe persoane au fost de părere că acest nume nu este deloc potrivit și că ar trebui schimbat deoarece nu denotă seriozitate, însă Andreea a crezut în el încă de la început. Chiar dacă multă lume a insistat să redenumească produsul într-un mod mai atractiv, decizia a fost una de neclintit. Ea era de concepția că, indiferent ce ai face, întotdeauna va fi mereu cineva nemulțumit.

Cum s-ar spune în engleză “you either love it or you hate it” și orice ai face în viața asta, va fi cineva căruia să nu îi fie pe plac. Asta a fost o lecție importantă pentru mine.

Pe lângă această cremă, laboratorul a adus pe piață și o gamă dedicată în special bărboșilor, ceea ce sună extrem de atractiv. Produsele vor fi dedicate pielii și părului partenerilor noștri de viață. Andreea își dorește să crească aceste branduri într-o modalitate cât mai organică și să vină în ajutorul câtor mai mulți oameni care au interese comune.

În ceea ce privesc planurile de viitor, își dorește să deschidă o firmă de consultanță și consiliere cosmetică pentru a oferi informații foarte prețioase persoanelor care vor să i se alăture. Până în prezent, a învățat cum funcționează sistemul iar acum își dorește să împărtășească din cunoștințele sale altor persoane pasionate de același domeniu.

După ce am investit ani de zile să învăț cum funcționează sistemul mă simt pregătită să dau informațiile mai departe pentru ca timpul e cea mai importantă resursă pe care o avem!

Din 2019 în prezent

A devenit antreprenor din anul 2015 și a folosit cu succes programul de Start-up As. Chiar dacă această perioadă a coincis cu cea a pandemiei, a fost o perioadă extrem de educativă pentru Andreea Olaru. A învățat totul despre „documentare, acte, bugete, controale.”

În prezent, ea face câteva teste pentru o nouă rețetă din gama Cremuța, iar în curând, se va lansa gama de produse Huoriel Cosmetics, destinată în special doamnelor și domnișoarelor. S-a inspirat din miturile cu elfi pentru a crea cosmetice de basm pentru femei deosebite care doresc să se îngrijească atent și cu delicatețe.

Încă din anii studenției, își dorea să ajungă aici și se bucură enorm că visele ei au devenit realitate, chiar dacă la unele a mai renunțat pe parcurs. Andreea își dorește ca, la un moment dat, să poată trăi undeva în mijlocul naturii, să se bucure de toate frumusețile pe care țara noastră le are de oferit și să îmbine armonios viața simplă cu tot ceea ce face astăzi în laborator.

Din studenție îmi ghidez viața după o zicală pe spune că dacă visele tale nu te sperie înseamnă că nu sunt destul de mari.

Aceasta se bucură enorm de fiecare dată când vede o persoană mulțumită de produsele sale. Are o mare satisfacție că a putut crea o cremă foarte bună, care face adevărate minuni pentru multe persoane.

Odată cu achiziționarea unui produs realizat manual, în loturi mici, în care s-a pus adâncă pasiune și dăruire, devii parte din universul celui care l-a creat cu atâta dragoste pentru frumos și sănătate.

Cu această ocazie doresc să mulțumesc tuturor celor ce au folosit măcar o dată un produs ce a ieșit din mâinile mele!

Mulțumesc pentru interviu și multă baftă în lumea elfească a frumuseții!

Rămânem conectați
Ultimele Articole