Ceasuri: de ce și ce să faci cadou?

Probabil știi cât de greu se poate dovedi uneori să alegi un cadou potrivit. Fie că vorbim despre un prieten, o rudă sau chiar partenerul de viață, să alegi cadoul perfect îți poate crea mari bătăi de cap, mai ales dacă nu prea ai idee ce ar putea să-i placă.

Idei de cadouri

Cu toate acestea, există niște cadouri cu care rareori poți da greș. Am putea începe cu voucherele de cumpărături, însă s-ar putea ca persoana respectivă să înțeleagă greșit intenția ta prin a crede că n-ai avut îndeajuns de mult interes încât să cumperi, propriu-zis, un cadou. Am putea ajunge și la omniprezentele parfumuri, însă oare nu are deja destule în colecție? În aceste situații, ce-a mai rămas?

Ei bine, este vorba despre ceasuri. De ce să alegi un ceas drept cadou? Fiindcă ceasurile sunt pe placul fiecărei persoane, nu se demodează și dacă sunt păstrate în condițiile optime pot rămâne funcționale și intacte zeci de ani. Pot fi asortate la orice, fie că vorbim despre o ținută office, fie că vorbim despre un clasică sau sport.

Există o mulțime de modele de ceasuri din care poți alege, astfel încât să se potrivească perfect gusturilor specifice ale unei anumite persoane. În funcție de asta, ele pot fi asortate diferitelor nuanțe cromatice în ceea ce privește vestimentația aleasă de către acestea.

Modele de ceasuri pe care le-ai putea lua în considerare drept cadou

1.      Ceasul Skmei 1230

Un ceas negru, digital și cu leduri, pentru un design minimalist și simplu. Materialul este alcătuit din plastic flexibil și rezistent la apă, astfel încât poate fi folosit fără griji chiar și în atmosferă cu umezeală mai ridicată. Dat fiind faptul că este negru, poate fi accesorizat cu ușurință oricărei ținute și palete cromatice.

Ceas Skmei 1230 digital cu leduri, negru

2.      Ceas Skmei AD1049E

Un ceas sport, digital solar și analog cu cronometru și lucios. Aspectul casual și lejer al ceasului poate fi integrat cu ușurință în vestimentația oricui, conferindu-i un aspect unitar și atrăgător. Finisajul curelei este mat, ceea ce dă o notă de autenticitate întregului ceas.

3.      Ceas Skmei 1291

Un ceas de damă elegant, cu brățară tip plasă, realizat din oțel inoxidabil și rezistent la apă. Cu un design minimalist și atrăgător, ceasul se potrivește perfect unei ținute office, de seară și chiar elegante, mai ales atunci când este asortat cu nuanțe de gri și argintiu.

Este alegerea ideală dacă vrei să faci cadou unei femei pe care nu o cunoști prea bine. Chiar și atunci când vrei să faci o impresie bună de la primul cadou oferit. Mai mult, este un cadou potrivit chiar și pentru tine.

4.      Ceas Skmei 1640

Acest ceas de damă digital, elegant și rezistent la apă, într-o nuanță subtilă de rose-gold este rezistent la apă și are brățara de tip plasă. Design-ul deosebit al cadranului creează impresia unei pietre prețioase. Din acest motive, ceasul poate fi asortat cu ușurință unei ținute casual, office sau elegante.

Femeile sunt nebune după nuanța aceasta deoarece se poate asorta la orice tip de ținută, dar mai ales pentru că denotă stil și clasă. Hainele se pot asorta fie nuanței de galben-auriu, fie nuanței delicate de rose. Tu alegi!

5.      Ceas Skmei 1634

Un ceas tipic bărbătesc, analog, rezistent la apă, cu o brățară tip plasă realizată din oțel inoxidabil. Ceasul prezintă cadranul în formă de jantă și este negru, fiind cel mai potrivit cadou pentru iubitorii de mașini și motoare puternice. Poate fi integrat cu ușurință în orice tip de vestimentație.

Ceas barbatesc SKMEI 1634 analog waterproof 30m, cu bratara plasa din otel inozidabil, model janta, negru

Dacă vrei găsești cadoul potrivit sau să îți întregești colecția de accesorii fashion și ceasuri, atunci pe site-ul nostru ai o gamă variată de ceasuri din care poți alege cu încredere.

Ceasurile au fost și vor fi întotdeauna un cadou potrivit pentru acele persoane care iubesc eleganța și clasicismul, dar și pentru aceia care vor să iasă în evidență prin accesorii subtile. De cele mai multe ori, ceasul potrivit te face să pari mai masculin, mai puternic, mai inteligent sau mai rafinat decât chiar ești.

Rămânem conectați
Ultimele Articole