Epilare laser Dioda pentru rezultate excepționale

Părul de pe corp reprezintă o problemă atunci când ești femeie. Problema nu este părul, ci prezența sa. Nimeni nu vrea să fie păroasă și femeile fac orice să scape de asta. 

Epilare laser Dioda pentru rezultate excepționale

Am încercat toate tipurile de epilare pentru că părul meu negru ca abanosul mi-a dat bătăi de cap toată viața. Viața de adult, nu m-am născut păroasă de mică. Epilarea de orice tip îmi făcea pielea să se irite și să producă foliculită.

Am dat cu o sută de creme, nimic nu îmi calma pielea. Am încercat, cu mari eforturi financiare, epilarea IPL care a dat rezultate pe aproape orice zonă. Totuși, pe mâini nu a funcționat prea bine, iar durerea… Durerea era insuportabilă în anumite zone mai sensibile ale pielii.

Odată cu mutarea în București și explorarea unui oraș nou, am descoperit epilare laser diodă, o metodă nouă despre care nu știam nimic. Mai auzisem de acest tip de epilare, dar tot ce credeam este că este scumpă și că nu mi-o permit. Nu numai că nu este scumpă, dar mi-a oferit ceva la care nu m-am așteptat niciodată: epilare fără durere.

Am fost la Elysium Silhouette, un loc minunat din cartierul Drumul Taberei unde am ajuns ușor cu autobuzul 138. Aici, Elena, mi-a oferit o ședință gratuită în urma căreia a rămas să revin neapărat și pentru alte proceduri. Am mers pentru epilare pe brațe, locul în care epilarea IPL nu a adus mari rezultate. După 10 zile, părul care a crescut a căzut și nu a mai apărut decât foarte rarefiat.

Am revenit pentru a doua ședință, iar părul nu a crescut nici după două săptămâni. Sunt extraordinar de fericită pentru noua metodă de epilare care are un preț accesibil și nu implică niciun fel de durere.

De ce nu doare epilarea cu laser Dioda?

Acest aparat revoluționar adus din America deține în vârf un dispozitiv de răcire cu cristale datorită căruia nu vei simți nimic. Tot ce vei simți pe piele va fi atingerea rece a unui cub de gheață. Dacă nici asta + rezultatele văzute nu te vor face să revii, apoi nu știu ce te-ar putea convinge…

Eu o să revin cu siguranță pentru o ședință de epilare răsfăț și în alte zone.

Mulțumesc, Elysium Silhouette pentru un nou look de senzație!

Rămânem conectați
Ultimele Articole