Freelancing

Aventurile mele în freelancing merită povestite pentru a oferi informații valoroase și altora. Totul a început acum 7 ani când descopeream încet, dar sigur lumea site-ului oDesk, acum Upwork. Am prins primul proiect și lumea mi s-a schimbat complet când am observat cum plătesc, cum colaborează și cât respect oferă americanii. Ei sunt diferiți de români și vor fi întotdeauna așa. Vom fi mereu în urma lor la freelancing, plăti, respect și empatie. Sunt total diferiți de tot ce am întâlnit pe drum. Au fost 7 ani frumoși în care mi-am descoperit pasiunea și fac asta pentru a trăi. Este pasiunea din care trăiesc și sunt fericită că am reușit să fac din asta meserie full-time.

Cum să scrii un articol în 5 pași

Guestpost by Andrei Cioată E greu să scrii un articol, nu-i așa? Documentarea, selecția, încercarea de a te plia pe mai multe domenii, toate întrebările

Unde găsești joburi ca freelancer începător

Când decizi să devii freelancer, nu prea știi de unde să începi și ce să faci. Ai nevoie de o direcție și mai ales de site-urile potrivite. În cei 7 ani de când lucrez online am testat o mulțime de site-uri și am ajuns la următoarele concluzii.

Totul este despre adaptare

Mutarea într-un oraș nou a venit după ani în care m-am luptat cu mine să mă rup de ai mei. Poate nu am avut încredere

Cum am ajuns freelancer acum 6 ani

Eram la facultate și aveam un prieten mai destupat la minte ca mine. Deși căutasem deja de multe ori cum să fac bani online, nu

Dacă vrei să scrii, citește!

Dacă vrei să trăiești din scris, citește cât de mult poți! Nu te speria de cărțile vechi sau de cele de peste 400 pagini. Fiecare are o poveste și îți va da o mică sau mai mare lecție de viață.