Contact

Pentru sugestii, colaborări și informații despre serviciile oferite drept content writer creativ, îmi poți scrie în formularul de mai jos:

Salut! Sunt Oana Păuna, un capricorn ambițios pasionat de scris. Sunt un content writer creativ remote de 5 ani și locuiesc în capitală.

Sunt conștientă de provocările antreprenorilor, soloprenorilor și freelancerilor: lipsa de timp, chef, motivație, energie, creativitate, expertiza pentru a se promova online. 

Practic, pantofarul umblă cu pantofii rupți. Antreprenorii nu au timp pentru a se promova online. 

Le lipsește consecvența în postări, le lipsește direcția clară, le lipsesc strategia și planul de postări pe termen lung. Le lipsesc noțiunile de optimizare SEO a textelor. 

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să își construiască un brand prin cât mai multă vizibilitate și cât mai puțin stres.

Pentru că nu pot face ziua mai lungă de 24h, nici nu pot avea energie sau expertiză nouă peste noapte, soluția este clară:

Content writer creativ: scrie pentru tine

Apelând la ajutorul și îndrumarea unui content writer, vor beneficia de mai mult timp pentru operaționalul afacerii lor. 
Vor avea timp pentru vânzări, strategie de marketing, strategie de extindere, recrutare, trainuire și alte activități vitale unui business modern. 

Serviciile de content writing înseamnă mai mult decât texte scrise la comandă. 

Înseamnă și:

– îndrumare personalizată

– consiliere în vreme de provocări

– brainstorming idei

– actualizare conținut

Practic ai un prieten care te ajută când ai nevoie. La un telefon/email distanță.

Care se documentează și învață lucruri noi atunci când TU ai nevoie de ceva diferit. Care este flexibil și maleabil pliindu-se pe nevoile tale. 

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile oferite drept content writer sau să discutăm, mă poți contacta aici.

Cu drag,

Oana Păuna.a